Personale

Speciallæge i almen medicin

Claudia Rasmussen

Jeg er et Lægebarn født i 1975, der er vokset op i Danmark og Sverige. Jeg er gift med Henrik og sammen har vi tre skønne børn, en dreng og to piger; vi bor i Kgs Lyngby.
Jeg blev uddannet ved Københavns Universitet i 2004 og Speciallæge i almen medicin i 2016. Jeg har også arbejdet I en praksis i den smukkeste del af England i 2016-17, Sussex, men drømmen var hele tiden at blive selvstændig i en praksis i Danmark.  Jeg har skrevet og publiceret forsknings artikler, samt deltaget i reportage serien “Hospitalet“.
Min fritid bruger jeg sammen med familien og vores hunde, og vi nyder livet omkring Dyrehaven med vores datters pony i de forskellige sæsoner. Jeg elsker at være i køkkenet, at lave mad og nyde en god rødvin, i Danmark eller Syd-Europa. Det bedste er dog vores frirum på Møn, i form af vores sommerhus ved Ulvshale, hvor lyset er noget helt særligt sommer som vinter.

Speciallæge i almen medicin

Morten Dahl

Jeg er født i 1982 og bor i Hellerup med alle mine skønne piger, dvs. kone, to døtre og en lille hund.
Jeg er læge fra Københavns Universitet, 2010. Har erfaring fra mange forskellige medicinske og kirurgiske hospitalsafdelinger. Desuden akutlæge i Nord-Norge, stor lægevagtserfaring og har undervist lige siden studietiden. Jeg er også idrætslæge og har forsket i idrætsmedicin. Jeg betragter mig som en empatisk læge med stor all-round viden. Jeg er fantastisk glad for mit arbejde som praktiserende læge.
Jeg er stort familiemenneske og meget socialt anlagt. Jeg værdsætter livets sjove oplevelser og mange nydelser, ikke mindst kulinariske. Helst i godt selskab.

Lægesekretær

Monica Kloch

Jeg er født i 1966, bor i Virum og har to voksne børn.
Jeg er uddannet sygehjælper/SOSU-assistent og har de sidste 10 år arbejdet i lægepraksis.
Jeg har tidligere arbejdet med ældrepleje, genoptræning og på hospital.
Jeg er et meget socialt menneske, som elsker at være omringet af mennesker og ser det som en kunst at møde det enkelte menneske med alle dets værdier og personligheder.
Min fritid bruges på familie og venner. Holder meget af at motionere i de smukke omgivelser, som jeg bor tæt op ad.

Praksissygeplejerske

Helene Rasmussen

Jeg er født i 1967, gift med Henrik og har to voksne børn og hunden Carla.
Ud over min store passion for at være sygeplejerske i en lægepraksis er jeg også uddannet psykoterapeut med speciale i traume/krise, spiseforstyrrelser, selvværdsproblemer og angst. Jeg arbejder som personlig rådgiver i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS). Jeg er uddannet som NLP master coach, som jeg også bruger i mit terapeutiske virke.
Jeg holder af, at relationen mellem mennesker er i øjenhøjde.
Min fritid bruger jeg på min familie og gode venner, frivilligt arbejde og efteruddannelse samt ødegården i Sverige.

Akupunktør

Johanna Eiriksdottir

Jeg er uddannet ergoterapeut og har arbejdet mange år i psykiatrien. Uddannet akupunktør fra Nordisk Akupunkturuddannelse, som er den mest omfattende akupunkturuddannelse i Danmark.
Jeg sørger for hele tiden at opdatere og efteruddanne mig. Er godkendt af Sundhedsstyrelsen, Registreret Alternativ Behandler og medlem af Praktiserende Akupunktører. Også uddannet og certificeret i kosmetisk akupunktur.
Jeg er imponeret over, hvad man kan udrette med akupunktur. Som en person, der tager sit arbejde meget seriøst, er det utrolig tilfredsstillende at kunne hjælpe andre mennesker.

Praksissygeplejerske

Louise Kofoed Stender

Jeg er født i 1973, bor i Fredensborg, gift med Allan og har to hjemmeboende børn og to katte.
Jeg har arbejdet som sygeplejerske i almen praksis i mange år og på lungemedicinsk afdeling på hospitalet. Jeg er autoriseret specialist i sexologisk rådgivning og parterapi fra Parterapeutisk Institut. Jeg underviser og rådgiver ofte i parterapi og sexologi i forskellige faglige sammenhænge. Derudover er jeg uddannet psykoterapeut og frivillig rådgiver i Lungeforeningen.
Jeg lægger vægt på høj kvalitet i mit arbejde og synes, interaktionen mellem mennesker er spændende og inspirerende.
Jeg prioriterer at være sammen med min familie og nære venner, at være aktiv i min fritid med svømning og løb og vores rejser til Berlin.